Яндекс.Метрика

До Дня матері оголосили Всеукраїнський конкурс літературних творів «Мама Героя»

prev next

До участі запрошують учнів 9-11-х класів загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних навчальнихзакладів незалежно від їх типу, форми власності та підпорядкування.

На конкурс приймають літературні твори у жанрі есе, статей, нарисів на тему «Мама Героя», в яких викладено історію (історії) подвигу захисника Батьківщини, значення виховання в сім’ї, думки, переживання матерів Героїв та їхня роль у формуванні характеру, вихованні захисника Батьківщини. Твір повинен відображати міркування автора на задану тему, його ставлення до Героя та його матері. Детальніші умови можна знайти в Положенні про конкурс.

Конкурсні роботи приймаються до 1 травня за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 27, корпус 2, офіс 1, або на електрону пошту: [email protected].Окрім зазначених вище, електронні варіанти робіт просимо також надіслати на адресу Черкаської обласної МАН: [email protected](з позначкою «Мама Героя») – для визначення переможців обласного етапу конкурсу.

Організатором конкурсу є ГО «Всеукраїнське об’єднання українок«Яворина»за підтримки ВО «Свобода». Конкурс проводять з метою привернення уваги суспільства та влади до проблеми формування високого статусу захисника Батьківщини, виховання патріотичних почуттів серед учнівської молоді, утвердження української мови як єдиної державної, її популяризації в молодіжному середовищі.

 

За словами голови Об’єднання українок «Яворина»Ірини Сех, конкурс має на меті виховання почуття національної гідности та гордости за подвиг українців-захисників.«Ми сподіваємося, що завдяки участі школярів у цьому конкурсі зможемо більше дізнатися про наших героїв, про те, як вони виховувалися, про що мріяли, як обрали свій шлях. Також прагнемо популяризувати свято Дня матері, прищеплювати сімейні цінності, повагу до матері, до родини», ‒зазначила Ірина Сех.

Переможців конкурсу буде нагороджено відзнаками та грошовими преміями. Найкращі роботи увійдуть до збірника конкурсних творів.

Про результати конкурсу буде оголошено до 14 травня 20017 року на сайті Всеукраїнського об'єднання українок «Яворина»: javoryna.org.ua.

Там же детальніше про умови участі ‒в Положенні про конкурс.

Фотогалерея

foto
МАНівці – серед президентських степендіатів - 2019
Всi фото more

Опитування

Чи потрібен цей сайт, якщо є фейсбук та телеграм (канал та чат для спілкування)?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН